13 oktober 2024

PARCOURS

Het parcours van de Koppeltijdrit in Bemmel is niet hetzelfde als de afgelopen jaren. Reden hiervoor zijn werkzaamheden aan de dijk ter hoogte van Doornenburg. Na overleg met de Gemeente Lingewaard en andere betrokkenen hebben we een definitief parcours uitgetekend.

Het parcours zal op 8 oktober 2023 zowel een andere start als andere finish krijgen dan gebruikelijk en is in totaal 21,8 km lang.

De start is op de Waaldijk ter hoogte van ‘De Ranitzpad’. Dit is het betonnen fietspad dat op de Zandsestraat uitkomt.

In 2023 zal er een keerpunt zijn op de Waaldijk ter hoogte van Doornenburg. Het keerpunt is na 12,1 kilometer bereikt. Dit is op 100 meter vóór het einde van de Waaldijk. In de draai op de weg kan gebruik gemaakt worden van de aanwezige oprit. Hierna moeten deelnemers dus nog een kleine 10 kilometer over de Waaldijk richting Bemmel.

De finish is in 2023 op de Waaldijk bij Bemmel. Dit punt ligt midden tussen de afslag Dijkstraat en het dijkmagazijn. Hiermee is de finish 150 meter na het kombord van Bemmel.

Het parcours van de Koppeltijdrit in Bemmel is hetzelfde als de afgelopen jaren. Dit houdt in 19,4 km voor alle categorieën met de start bij Café Sprok (Waaldijk 9, Lent) en finish op de dijk in Angeren.

Koppeltijdrit Bemmel - Parours - TWC 't Verzetje
Klik op de afbeelding voor een vergroting